Sports Heads: Football European Edition

Innan man börjar spela det här spelet är de vänliga nog att informera mig om att spelet nu är 200 % svårare än vad det varit innan. Jag är benägen att hålla med.

Fotbollsspelet handlar om att du ska ta dig från gruppspelet i EM ända fram till finalen med det laget du väljer att spela med. Det finns en uppsjö av landslag att välja mellan och i mitt fall valde jag att spela som Sverige. En figur hyfsat lik Zlatan fick representera de rörelser jag utsatte honom för med hjälp av piltangenterna och mellanslagstangenten. Det var inte lätt alls att styra honom rätt eller att träffa bollen på ett tillräckligt bra sätt för att få den att gå i mål. Jag lyckades med bedriften att göra fler mål i egen bur än vad som gick in motståndarens. Förkrossande förluster helt enkelt och inte blev det någon kvartfinal för mig inte.

Sports Heads: Football European Edition handlar om att behöver träna upp dina fingerfärdigheter för att resultaten tillslut ska komma. Det tar nog sin lilla tid innan man kan köra över allt motstånd men kanske är det också det som gör det här fotbollsspelet så populärt hos sin målgrupp. Människor intresserade av att kämpa, utvecklas och bli bättre om så bara i ett spel. För dem tror jag att det är ett mycket bra spel och man stöter under matchernas gång på hjälpmedel som ska föra en fram till den åtråvärda EM-pokalen. Kanske är det Sveriges enda chans någonsin att ta hem den? Hur som helst är det ett riktigt roligt tidsfördriv för den fotbollsintresserade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *