Goodgame Big Farm

Att ta hand om och underhålla farmar är ganska vanligt när det gäller minispel på nätet. Dessutom är det väldigt populärt. Goodgame Big Farm är precis ett sådant spel som går ut på att ta hand om en farm och få den att blomstra. Du får i uppdrag att ta över en sömnig farm som tidigare varit i händerna på en äldre bonde vid namn George som inte längre anses kapabel till att ta hand om den.

Goodgame Big Farm är väldigt pedagogiskt, det är lätt att hänga med och förstå vad de olika sakerna gör och vad det är man själv måste göra. Spelet är samtidigt interaktivt.  Man spelar så mycket man vill, lägger ner valfri mängd personlig energi och har inga tidsaspekter att ta hänsyn till. Som så många andra liknande minispel så handlar det om att utveckla från grunden och ju längre man kommer desto mer blir det att göra och att ha koll på. Jakten på erfarenhet, pengar och högre nivåer är det som driver spelet framåt.

Som många andra nätspel så kräver det att man faktiskt tar sig tid för att nå långt. Går man in för det så kommer man också att ta sig långt på kort tid. Det man får ta i beaktande när man väl bestämmer sig för att ge Goodgame Big Farm en chans är att det inledningsvis krävs en insats för att förstå, man behöver alltså läsa och följa instruktionerna noga för att göra spelupplevelsen så bra som möjlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *